Din browser stödjer inte JavaScript!

Om Websoluto

Den lilla webbyrån i Göteborg​

Bygga hemsidor kan man göra på många olika sätt och med många olika tekniker. Vi är en webbyrå i Göteborg som har kunskapen och erfarenheten som krävs för att avgöra vilken teknik som är bäst lämpad för varje projekt.

Vi har arbetat med webbutveckling i mer än 20 år. Sedan vi började intressera oss för utveckling på webben så har tekniken tack och lov förbättrats avsevärt. Idag är kvalitén på hemsidor över lag väldigt bra vilket till stor del beror på att många utvecklare använder sig av så kallade CMS-verktyg (Content Management Systems) som underlättar arbetet. Genom att använda sig av ett CMS verktyg som exempelvis WordPress, MODx, Drupal eller Joomla så får man mycket funktionalitet gratis. Exempel på sådan funktionalitet är inloggningsmöjlighet, enkel editering av innehåll och publicering av nyheter. Genom att använda denna typ av system när vi bygger hemsidor så kan vi hålla nere kostnaderna.

 

Erbjuder ett billigare alternativ

Vi har valt att rikta oss främst mot småföretagare och mindre föreningar för att inte binda upp oss på långa och tidskrävande projekt. Detta gör att vi kan lägga full fokus på varje projekt och ge korta leveranstider. Vi har även tagit fram en prismodell med alternativ som passar företag med mer begränsad budget. En anledning till att vi kan ha så låga priser är att vi har väldigt bra avtal med webbhotell där vi lagrar de hemsidor vi bygger.

Systemutvecklare i grunden

Vi brinner för att skapa innovativa lösningar och har många års erfarenhet av utveckling i bland annat C#.NET och MSSQL. En hemsida ska vara trevlig att vila ögonen på, men som systemutvecklare går sidans struktur, snabbhet, funktionalitet och inte minst säkerhet före. Tack vare att vi vet hur man skriver webbkod från grunden så kan vi bygga smarta och väl optimerade hemsidor.

Tar vårt ansvar för naturen

Vi använder oss enbart av webbhotell som vi vet är miljömedvetna. Detta innebär att våra leverantörer har koll på hur mycket energi de använder för sina servrar och antingen återinvesterar pengar i att plantera träd eller på andra sätt verka för att naturen inte tar stryk. En annan åtgärd som vi vet används är att återanvända värme som servrarna genererar till fjärrvärme vilket känns väldigt vettigt i just vårt land.

Små priser, stort engagemang

Vi engagerar oss i varje projekt, lyssnar på dina idéer och jobbar nära dig som kund. Vi är medvetna om att alla kunder är olika och har olika förutsättningar. Därför anpassar vi oss och låter er avgöra hur stor delaktighet i projektet ni vill ha.

Om Websoluto webbyrå

Det är vi som jobbar på Websoluto

Robin Hassel

Robin Hassel

Webbutveckling

Robin sköter webbutveckling och sökmotoroptimering. Det är ofta honom du får stå ut med när du startar ett projekt med oss.

Email: [email protected]

Marielle Johansson

Marielle Johansson

Grafisk design, ekonomi

Marielle ser till att logotyper och annat ser snyggt och fint ut. Hon sköter även ekonomin och ser till att allt går rätt till med fakturering och bokföring.

Email: [email protected]

  • Websoluto AB
  • Organisationsnummer: 556929-2559
  • Säte: Göteborg
  • Registrerad för F-skatt

Hjälper till att köpa domännamn

Nu kan vi även hjälpa till att köpa domännamn åt våra kunder när de vill skapa en ny hemsida. Självklart ser vi till att ni står som ägare på domännamnet. Vi kommer hantera den tekniska biten. Ni behöver inte ha avtal med flera olika företag utan vi hjälper er med allt som rör er satsning på internet.

Websoluto AB

Bångsbovägen 32

42932 Kullavik

Email. [email protected]

Telefon. 0700 - 100 666

Vi vill hjälpa dig synas på nätet

Låt oss höra vilka önskemål eller funderingar du har. Vår förhoppning är att vi tillsammans kan komma fram till en lösning som ger ditt företag fler kunder.