Webbsystem

Ni får de funktioner ni efterfrågar.

Webbsystem är många gånger för generella för den verksamhet företaget bedriver vilket innebär att de innehåller onödiga funktioner. Detta gör dem onödigt krångliga att arbeta i. Vi hjälper gärna till att bygga skräddarsydda system anpassade för just ditt företags verksamhet.

Internet finns tillgängligt överallt och hastigheten på internet inte längre är ett problem så det finns sällan anledningar att bygga system avsedda för lokal installation. Det är därför man ser så många system byggas om idag för att läggas ut på internet. Detta kallas lite fint på IT-språk att lägga systemen i molnet. Fördelarna att lägga systemen i molnet är många, men för att nämna några så är det självklara att man kan nå systemet var man än är. Dessutom så är data som lagras i systemet inte längre känsligt för datorhaveri. Man lagrar ju såklart fortfarande data på en server, men genom att använda ett webbhotell för att lagra data gör att man får väl beprövade backuplösningar på köpet.

Vi utvecklar system tillsammans med våra kunder.

För att lyckas med att bygga ett webbsystem på ett kostnadseffektivt sätt så behöver man sätta sig ner och gå igenom i detalj vad systemet skall innehålla. Vår erfarenhet inom området kommer låta oss hitta fallgropar innan vi ramlar i dem. När vi har en färdig plan på hur projektet skall genomföras så kommer vi lämna över denna plan till er tillsammans med en offert så att ni kan kontrollera att vi fått med allting.

Vi vet att i stora projekt så är det i princip omöjligt att få med allt i projektplanen och därför tycker vi att det är viktigt att utveckla projektet nära kunden. Detta innebär att vi regelbundet kommer stämma av med er att vi är på rätt spår och inte utvecklar saker som ni inte vill ha, eller på ett sätt som ni inte önskar. Vi hjälper gärna till att utveckla allt från relativt enkla bokningssystem till avancerade affärssystem.

Vi är alltid intresserade av nya spännande projekt, så tveka inte att kontakta oss för att se hur vi kan hjälpa er.