Hemsida

Billig hemsida för nyföretagare

Vi hjälper våra kunder att se nyttan och möjligheterna med att marknadsföra sig på internet, men vi låter dem självklart ta det i den takt de vill. För de företag som precis påbörjat sin resa så börjar vi ofta med att bygga en relativt enkel hemsida med en prislapp anpassad därefter. Vi är måna om långsiktiga kundrelationer och när våra kunder är redo att ta nästa steg i sin internetsatsning så finns vi där och hjälper till.

Lösningar för alla behov

Ett företag bör idag ha en egen hemsida på internet för att kunna presentera sin verksamhet. Många nystartade företag är till en början ofta bara intresserade av just det; Att presentera sitt företag med några enkla texter om vilka tjänster man erbjuder och hur man kommer i kontakt med företaget. Företag som redan har en hemsida byggd innan Google blev marknadsledande kanske behöver bygga om sin hemsida eller delar av den för att öka sin synlighet i sökmotorerna. Oavsett om ni vill ha hjälp med att fräscha upp er befintliga hemsida eller om ni är intresserade av en helt ny så börjar vi med att diskutera vad ni har för tankar och idéer och tar reda på hur Websoluto kan hjälpa er.

Priser

Vi har förberett ett antal färdiga paket för hemsidor här nedan. Har ni önskemål om speciallösningar så är det bara att kontakta oss för att få en offert. Kanske har ni en smart idé på en avancerad lösning som ni vill förverkliga? Då är det istället under menyvalet webbsystem ni ska läsa vidare.

 Standard

 Utökad

Skräddarsydd

Från 4995kr Från 8495kr Från 14995kr
ca 1-5 undersidor ca 6-10 undersidor Obegränsat antal undersidor
Kontaktformulär Kontaktformulär Kontaktformulär
Nyhetsflöde Nyhetsflöde Nyhetsflöde
Bildgalleri Bildgalleri Bildgalleri
Webbhotell, backup Webbhotell, backup Webbhotell, backup
Sökmotoranpassad sida Sökmotoranpassad sida Sökmotoranpassad sida
Mobilanpassad hemsida Mobilanpassad hemsida Mobilanpassad hemsida
CMS-verktyg som ger möjlighet att editera själv. CMS-verktyg som ger möjlighet att editera själv. CMS-verktyg som ger möjlighet att editera själv
  Google analytics för statistik över dina besökare. Google analytics för statistik över dina besökare.
  Avancerad funktionalitet. Avancerad funktionalitet.
    Utbildning i alla verktyg.
    Helt skräddarsydd hemsida. Ni önskar, vi bygger.

 

En månadsavgift tillkommer om 199kr för Standard-paketet249kr för Utökad-paketet och 399kr för Skräddarsydd-paketet. Denna avgift avser webbutrymme (hosting), uppgraderingar och driftkostnader. Beloppen är angivna inkl. moms.

Om ni saknar domän så tillkommer avgift för detta. (ca. 200kr per år) Till domänen kan vi också självklart hjälpa er med att sätta upp en E-postadress.

 

Har ni planer på att skaffa en hemsida men inte riktigt vet var ni ska börja? Hör gärna av er och berätta hur ni tänker så kan vi ha en förutsättningslös diskussion.