Hemsida

Billig hemsida för nyföretagare

Vi hjälper våra kunder att se nyttan och möjligheterna med att marknadsföra sig på internet, men vi låter dem självklart ta det i den takt de vill. För de företag som precis påbörjat sin resa så börjar vi ofta med att bygga en relativt enkel hemsida med en prislapp anpassad därefter. Vi är måna om långsiktiga kundrelationer och när våra kunder är redo att ta nästa steg i sin internetsatsning så finns vi där och hjälper till.

Lösningar för alla behov

Ett företag bör idag ha en egen hemsida på internet för att kunna presentera sin verksamhet. Många nystartade företag är till en början ofta bara intresserade av just det; Att presentera sitt företag med några enkla texter om vilka tjänster man erbjuder och hur man kommer i kontakt med företaget. Företag som redan har en hemsida byggd innan Google blev marknadsledande kanske behöver bygga om sin hemsida eller delar av den för att öka sin synlighet i sökmotorerna. Oavsett om ni vill ha hjälp med att fräscha upp er befintliga hemsida eller om ni är intresserade av en helt ny så börjar vi med att diskutera vad ni har för tankar och idéer och tar reda på hur Websoluto kan hjälpa er.

WordPress

Det finns många olika system man kan använda sig av för att skapa hemsidor, men i de allra flesta fall landar det i att vi väljer WordPress. Det är ingen slump att det är det överlägset mest använda verktyget för att skapa hemsidor idag. Vi har utvecklat hundratals hemsidor i detta system och har med tiden samlat erfarenhet som låter oss skapa stabila, snabbladdade, säkra och användarvänliga hemsidor. Fördelarna med WordPress är många och det är inte bara fördelar för oss som utvecklar i systemet. När en hemsida är klar så är det viktigt att du som kund själv ska kunna administrera din sida på ett lättbegripligt sätt vilket WordPress hanterar med bravur. Efter färdigutvecklat projekt så erbjuder vi både guider och instruktioner för att du inte ska ha några problem med att själv ta hand om din nya webbplats.

Priser

Nedan presenteras ungefärligt pris för hemsidor i ett antal olika nivåer. Har ni önskemål om speciallösningar så är det bara att kontakta oss för att få en offert. Kanske har ni en smart idé på en avancerad lösning som ni vill förverkliga? Då är det istället under menyvalet webbsystem ni ska läsa vidare.

 Standard

 Utökad

Skräddarsydd

Från 7000 kr Från 10000 kr Från 15000 kr
ca 1-5 undersidor ca 6-10 undersidor Obegränsat antal undersidor
Kontaktformulär Kontaktformulär Kontaktformulär
Nyhetsflöde Nyhetsflöde Nyhetsflöde
Bildgalleri Bildgalleri Bildgalleri
Webbhotell, backup Webbhotell, backup Webbhotell, backup
Sökmotoranpassad sida Sökmotoranpassad sida Sökmotoranpassad sida
Mobilanpassad hemsida Mobilanpassad hemsida Mobilanpassad hemsida
CMS-verktyg som ger möjlighet att editera själv. CMS-verktyg som ger möjlighet att editera själv. CMS-verktyg som ger möjlighet att editera själv
  Google analytics för statistik över dina besökare. Google analytics för statistik över dina besökare.
  Avancerad funktionalitet. Avancerad funktionalitet.
    Utbildning i alla verktyg.
    Helt skräddarsydd hemsida. Ni önskar, vi bygger.

 

En månadsavgift tillkommer om 200kr för Standard-paketet260kr för Utökad-paketet och 400kr för Skräddarsydd-paketet. Denna avgift avser webbutrymme (hosting), uppgraderingar och driftkostnader.

Om ni saknar domän så tillkommer avgift för detta. (ca. 200kr per år) Till domänen kan vi också självklart hjälpa er med att sätta upp en E-postadress.

 

Har ni planer på att skaffa en hemsida men inte riktigt vet vart ni ska börja? Hör gärna av er och berätta hur ni tänker så kanske vi tillsammans kan komma fram till vad som är bästa lösningen för er satsning på internet.