E-handel

Professionell webbshop

Att sälja på nätet skall vara smidigt!

Vi skräddarsyr professionella webbshoppar enligt era önskemål. För att kunna göra ett bra jobb börjar vi med att lyssna på vad ni har för önskemål och behov. När vi har hela bilden klar för oss så sätter vi upp webbshoppen med det system som lämpar sig bäst i just ert fall. Jobbet vi utför innefattar att konfigurera betalningslösningar, produktkatalog, fraktlösningar och så vidare.

Har ni stora mängder produkter som skall föras in i systemet så kommer vi överens om en lösning.

Vi har erfarenhet av att koppla ihop externa tjänster med olika e-handelslösningar, så om ni behöver hjälp med att t.ex. koppla ihop ert fraktsystem direkt med er webshop, hör av er till oss.

Vi gör så att du får fler kunder

Genom att ha sökmotoroptimering i åtanke under hela utvecklingsprocessen så kan vi bygga upp sidan på ett sätt som sökmotorerna uppskattar. Det är viktigt att din webbshop syns på Google och övriga sökmotorer just när kunderna vill genomföra ett köp. En väl sökmotoroptimerad webbshop bör synas för de viktigaste sökorden i din bransch.

Vi tar det personligt

Vi vill att våra kunder ska lyckas. Vi lyssnar på era behov och kommer göra allt för att tillgodose dessa. Vi har satt upp egna e-handelslösningar i olika system för att känna oss säkra på hela flödet när man ska sälja på nätet. På så sätt har vi skapat oss en helhetsbild som våra kunder uppskattar.

Låt oss hjälpa dig börja sälja på nätet.