Frågor och svar

Vi har varit väldigt noggranna när vi valt leverantörer av driftlösningar vilket gör att vi har låga omkostnader. Vi tror också att genom att erbjuda nya företag en enkel och billig väg ut på nätet så kommer det betala sig när dessa företag sedan lyckas.

Vi har inget behov av kontor utan kommer ut och träffar våra kunder antingen på deras egna kontor eller på något annat trevligt ställe där det finns kaffe. Många av våra kunder har vi faktiskt aldrig ens träffat eller talat med i telefon.

De hemsidor vi utvecklar gör vi i ett så kallat CMS-verktyg. Detta innebär att det finns inloggningsmöjlighet och funktioner för att editera texter, bilder samt skapa nyheter. Det är lika lätt som att skriva ett dokument i Word eller skicka iväg ett mail. Här har vi också skrivit kortfattade guider för att underlätta arbetet.

Självklart kan vi det. Domännamn är en av många tjänster som vi erbjuder. Vi strävar efter att kunna erbjuda allt som ni behöver för en lyckad internetsatsning. Är ni osäkra, fråga oss vad vi erbjuder.

Det kan vi hjälpa er med. Hör bara av er med vilka önskemål som finns så återkommer vi med förslag.

Nej det behöver du inte. Kontakta oss så tar vi fram ett förslag där webbhotell, drift, backup och även domännamn ingår om ni önskar det.