Frågor och svar

Vi förespråkar flexibilitet och har i nuläget inget kontor utan arbetar där vår dator finns för tillfället. När vi träffar kunder gör vi det antingen på deras egna kontor eller på något annat trevligt ställe, oftast i närheten av en kaffemaskin. Många av våra kunder har vi faktiskt aldrig träffat eller talat med i telefon.

De hemsidor vi utvecklar gör vi i ett så kallat CMS-verktyg. Detta innebär att det finns inloggningsmöjlighet och funktioner för att editera texter, bilder samt skapa nyheter. Det är i princip lika lätt som att skriva ett dokument i Word eller skicka iväg ett mail. Här har vi också skrivit kortfattade guider för att förklara hur det fungerar.

Självklart kan vi det. Domännamn är en av många tjänster som vi erbjuder. Vi strävar efter att kunna erbjuda allt som ni behöver för en lyckad internetsatsning. Är ni osäkra, fråga oss vad vi erbjuder.

Det kan vi hjälpa er med. Hör bara av er med vilka önskemål som finns så återkommer vi med förslag.

Nej det behöver du inte. Kontakta oss så tar vi fram ett förslag där webbhotell, drift, backup och även domännamn ingår om ni önskar det.

Vi har skyddat webbplatser mot hackers i många år och vet vilka åtgärder som behöver tas. Har du en webbplats som blivit hackad eller som behöver skyddas så är det bara att höra av dig.